KEITTIÖTYÖNTEKIJÄ

Lapuan Saarenpään palvelukoti ry tuottaa vanhusten asumispalveluja kolmessa palvelutalossamme. Kodinomainen asuminen, yksilöllinen hoiva ja huolenpito sekä kuntouttava työote ovat meille tärkeitä. Oma valmistuskeittiömme huolehtii 90 asukkaamme ateriapalveluista. Lisäksi ruuankuljetusateriat ovat osa keittiön toimintaa. 

Haemme valmistuskeittiöllemme KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ ajalle 26.6. - 6.8.2017. Työtehtäviin kuuluu salaattien valmistus ja jako, astiahuolto, keittiön siivoustyöt ja muut avustavat  tehtävät. Työaika on arkisin ja viikonloppuisin klo 7 - 15 välillä.

Edellytämme:
-alalle sopivaa koulutusta
-hygieniapassia

Arvostamme:
-yhteistyökykyä
-oma-aloitteisuutta
-ahkeruutta
-luotettavuutta.

Mukavassa työyhteisössämme saat hyvän perehdytyksen työhön. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen toimitetaan 28.4.2017 mennessä osoitteeseen: Lapuan Saarenpään palvelukoti, Saarelantie 3, 62100 Lapua tai sähköpostitse osoitteella Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Emme palauta vastaanottamiamme hakemuksia.

Tiedustelut sähköpostitse vastaava emäntä Tarja Matilainen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . *******************************************************************************

 

Ota yhteyttä

jos olet kiinnostunut lyhyistä (vuosi- ja sairaslomat)

hoitajan tai keittiötyöntekijän sijaisuuksista.

 

Tiedustelut: johtaja Merja Kontio

040 - 544 1160


************************************************************************************