"KAIKKI TULOO ITTELLE" - TOIMINTA

 

Lapuan Saarenpään palvelukoti ry hallinnoi RAY:n rahoittamaa hanketta "Kaikki tuloo ittelle" vuosina 2009 - 2013. Hankkeen päätyttyä toiminta jatkuu edelleen Kaikki tuloo ittelle -ryhmien muodossa.
 

Hankkeen aikana  kehitettiin lapualaisille ikäihmisille avohoidon päivätoimintamallia. Toiminnan tavoitteena on ikääntyvien terveyden, toimintakyvyn  ja hyvinvoinnin ylläpitäminen ja edistäminen sekä omatoimisuuden ja turvallisuuden tukeminen.

 

Järjestämme kuntouttavaa ja virkistävää toimintaa sekä erilaisia tilaisuuksia eri kylillä, Saarenpääkodin Seniorikeskuksessa, Palvelukoti Seppämestarissa ym. sopivissa kokoontumispaikoissa. Yhteistyötä tehdään mm. Lapuan kaupungin, Tuomiokirkkoseurakunnan, E-P:n Muistiyhdistyksen, eläkeläisjärjestöjen ja eri yhdistysten kanssa.

 

Ilmoitamme ryhmistä ja muusta toiminnasta Lapuan Sanomien seuratoiminta- ja Täällä tapahtuu -palstalla, erillisillä ilmoituksilla, kauppojen ilmoitustauluilla, Saarenpääkodin ja Seppämestarin ilmoitustauluilla sekä täällä kotisivuilla.

 

 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan toimintaan kuntoutumaan ja

virkistymään.


Meidän mottona onkin, että kaikki mitä teemme niin se "tuloo ittelle".