Saarenpään palvelukodin keittiö tarjoaa makunautintoja arkeen ja juhlaan. Tarjoamme monipuolista ja maittavaa kotiruokaa suomalaisista raaka-aineista vuoden jokaisena päivänä klo 11.30 - 12.30.
 
Keittiöllä otetaan huomioon myös erikoisruokavaliot. Palvelemme niin talon asukkaita kuin ulkopuolisia asiakkaita.  

VUODEN 2017 VARRELLA JUHLISTAMME 100 VUOTIASTA SUOMEA MAAKUNTARUOKIEN MERKEISSÄ. JÄRJESTÄMME ERI MAAKUNTIEN TEEMAVIIKKOJA, JOKA NÄKYY RUOKALISTALLA VAIHTELEVASTI ERI RUOKALAJEISSA VIIKON VARRELLA.

 Hinnat:
  eläkeläiset
      muut aikuiset
      lapset
 
    8,00€       ma-la 8,00€,
      alle 12v 4,00€  
            su 10,00€       alle 2v ilmaiseksi  Ryhmät:  
   
5-10 hengen ryhmät ilmoittakaa ruokailusta keittiölle klo 10:een mennessä samana päivänä, yli 10 hengen ryhmät ilmoittakaa keittiölle ruokailusta viikkoa aikaisemmin.  


Tilaustarjoilu
 
 
Avopalvelukeskuksista voi vuokrata tiloja yksityistilaisuuksiin, joihin voi tilata keittiöltä halutun tarjoilun. Saarenpääkodin juhlasaliin mahtuu ruokailemaan n. 150 vierasta. Salin jakaminen pienempiin osiin on myös mahdollista. Seppämestarin saliin mahtuu 50-70 ruokailijaa. Kokoustarjoilut, perhejuhlat, luokkakokoukset tai vaikka kahvihetki perheen tai ystävien kanssa on mahdollista järjestää klo 14:sta lähtien.


Tilojen vuokraus
Saarenpääkodin, Lepolan ja Seppämestarin tiloja vuokrataan juhliin, kokouksiin, kerho- ja opintotoiminnoille
Seniorikeskuksen saunaa ja kuntosalia vuokrataan työpaikkojen tarpeisiin ja muille ryhmille. Kuntosalin yleisvuoroja voi tiedustella Saarenpääkodin toimistosta.


ruokala01 ruokala02
ruokala03 ruokala04